Tel +31 070 365 88 57 · info@venduehuis.com

Taxatiedagen Indische en Indonesische Kunst

U kunt te allen tijde uw Indonesisch schilderij of Balinese beeld bij ons in Den Haag of Amsterdam laten taxeren

Experts Chris Vellinga en Frans Leidelmeijer staan op afspraak altijd klaar om uw Indische en Indonesische schilderijen te beoordelen, taxeren en eventueel in te nemen voor de eerstkomende Indonesian Art Sale.
Wilt u langskomen in Den Haag of liever Amsterdam, stuur dan even een mailtje naar c.vellinga@venduehuis.com of f.leidelmeijer@venduehuis.com. Bellen mag ook, naar 06-55368067 of 06-53140344

Voor aankomende veilingen zijn wij o.a. op zoek naar schilderijen van G. Adolfs, K. Affandi, D. Beynon, R. Bonnet, W. Dooyewaard, Lee Man Fong, W.G. Hofker, I. Israels, A.J. le Mayeur de Merprés, F. Ohl, Raden Saleh, Ch. Sayers, R. Strasser, Balinese schilders als Sobrat en Lempad of Balinese art deco beelden.

Ook bent u uiteraard welkom tijdens onze taxatiedagen in Den Haag of Amsterdam! Kijk hieronder voor de data en details, en klik hier om een afspraak te maken.

Eerste maandag van de maand | Den Haag | 10:00 – 16:00 uur
3 juli

Venduehuis Den Haag
Nobelstraat 5, 2513 BC Den Haag – Gratis parkeren
Taxatie en inbreng van Europese schilderkunst, moderne kunst, Indonesische schilder- en beeldhouwkunst, Aziatica, Aziatisch en Europees porselein, zilver, juwelen en horloges, boeken en prenten, antiek en design meubilair, decoratieve kunst, klokken en meer.

Vrijdag in het midden van de maand | Amsterdam | 11:00 – 16:00 uur
16 juni

Bij kunstexpert Frans Leidelmeijer
Lijnbaansgracht 369-H, 1017 XB Amsterdam
Taxatie en inbreng van Indonesische schilder- en beeldhouwkunst, Europese schilderkunst, moderne kunst en Chinees porselein

Tijdens deze afspraak is er tijd om een maximum van vijf objecten per persoon te bekijken. Voor grote of moeilijk vervoerbare kunst en antiek, volstaat het om goede foto’s mee te nemen. Naast duidelijke foto’s van het gehele object, vragen wij dan ook om foto’s waarbij signaturen, merken en speciale kenmerken extra in beeld worden gebracht.